CellMaxx Bukan Stem Cell

Ramai yang keliru tentang ADULT Stem Cell / Stem Sel Dewasa. Adult stem cell tidak sama dengan stem cell yang terhasil atau dihasilkan dari buah-buahan. Adult stem cell wujud secara semula jadi di tulang sum-sum manusia.

stem-sel

Manusia berasal dari satu sel dan satu sel itulah yang berkembang menjadi berjuta-juta sel lain dalam tubuh badan manusia menjadi bahagian/organ yang lain. Dan kilang yang mengeluarkan stem cell induk kita tu pula letaknya adalah di dalam tulang sum-sum manusia. Bagaimana pun kilang ini berhenti dari mengeluarkan sel induk bila bila kita semua mencapai usia 25 tahun. Pintu kilang tertutup sendiri.

Seiring dengan perkembangan usia manusia kita kerap mendengar dan melihat orang-orang tua yang dihinggapi penyakit kencing manis, darah tinggi, sakit jantung, gout, lemah lutut dsbnya. Sebaliknya kanak-kanak pula berpotensi untuk sembuh lebih cepat dari sakit mahupun kecederaan. Kerana apa ? Kerana seiring peningkatan umur berlaku kerosakan sel-sel dalam tubuh. Banyak sel yang cedera dan rosak akibat radikal bebas. Akibat tebiat pemakanan yang buruk dan tidak terkawal.

CellMaxx bukanlah ubat mahupun stem cell. Ia hanyalah AFA atau Alge hijau biru. Bahasa mudahnya AFA adalah lumut. Aphanizomenon Flos Aquae ( AFA ) yang terkandung dan menjadi bahan utama di dalam CellMaxx itulah yang bertanggungjawab merangsang semula tulang sum-sum kita sehingga berjaya merembeskan / mengeluarkan semula stem sel- stem sel induk dari tulang sum-sum manusia.

Faktanya selepas 60 minit pengambilan AFA tulang sum-sum kita mengeluarkan sehingga 3-4 juta adult stem cell baru @ bersamaan 25% dari stem sel induk tubuh. Bersamaan itu juga berlaku peningkatan Natural Killer sebanyak 40% dalam badan. Dan NK inilah yang membunuh dan menghapuskan sel-sel tumor/kanser dari dalam secara semula jadi.

Manusia berasal dari hanya 1 cell dan cell itu kemudiannya berkembang menjadi cell tubuh yang lain. Bila sel induk ini sampai di hati – ia menjadi sel hati yg baru dan sihat. Ia merawat sel-sel hati yg rosak . Bila sel ini sampai ke buah pinggang ia adalah sel induk yang baru dan sihat dan menggantikan sel buah pinggang yang dah rosak. Bila sel induk sihat ini melakukn perjalanan ke jantung, ia menjadi sel induk jantung yg baru dan sihat. Sehinggakan seolah-olah sel-sel tubuh diganti baru.

Tubuh kita ni ibarat kereta dan enjinnya pula adalah organ tubuh. Bila enjin kereta itu diangkat dn diganti baru bagaimana performance keretanya ? Tentu lebih baikkan ? Kami tidak menjual produk stem cell sebaliknya yang kami jual hanyalah teknologi penyembuhan/pemakanan terbaru melalui AFA dan ia disahkn HALAL oleh badan islam US yang mendapat pengiktirafan JAKIM.

CellMaxx Malaysia

Jika Anda Fikirkan Kesihatan Itu MAHAL, Cubalah Kesakitan….

Itu sebabnya jika ditanya pada pakar mana sekalipun sudah tentu jawapannya – “MENCEGAH adalah LEBIH BAIK dari MENGUBATI“..

Amalkan pengambilan CellMaxx. InsyaAllah dapat membantu mengekalkan tahap kesihatan anda.

Berminat, H U B U N G I :
PM inbox / SMS / WhatsApp 014 526 0639

Boleh juga diperolehi dari Stokis Cellmaxx Malaysia

, ,

No comments yet.

Leave a Reply