Kenapa CellMaxx™ DiGelar Sebagai SuperFOOD?

CellMaxx adalah makanan berfungsi berpaten dengan formulasi istimewa untuk mengaktifkan stem sel dari dalam tulang sum sum dan menyokong fungsi daya tahan penyakit.  Ia juga membantu untuk mencegah penyakit degeneratif, awet muda, meningkatkan tahap tenaga dan menyediakan perbaikan fungsi kognitif dan ketajaman penglihatan manusia.

CellMaxx dikilangkan melalui kaedah aqueous extraction method” menggunakan teknologi “ImuMaxx” yang memaksimakan kehadiran juzuk bioaktif AFA.

CellMaxx mengandungi spektrum lengkap 64 jenis mikro nutrisi, termasuk Glyco-Protein, pelbagai vitamin, 19 mineral utama, pigmen, karbohidrat ringkas, lipid dan enzim biologi aktif, tepat seperti yang diperlukan oleh sistem tubuh manusia.

Ia sangat kaya dengan 20 asid amino, 12 vitamin termasuk vitamin B-12, Phenylethylamine (PEA), Omega 3 fatty Acids, Polysaccharide, Phycocyanin, Beta Karotin dan 5 anti-oksida membantu sistem tubuh agar berfungsi pada tahap #sihatmaksima.

Oleh sebab itu, CellMaxx  yang berasaskan ekstrak Aphanizomenon flos – Aquae (AFA) ini digelar sebagai #SuperFOOD kerana bertindak sebagai pakej makanan kesihatan paling unik dan lengkap di dunia.

Sementara itu, The Macmillan Dictionary mendefinisikan ‘superfood‘ sebagai

“as a food that is considered to be very good for your health and that may even help some medical conditions.”

Sementara The Oxford Dictionary pula mendefinisikan ‘superfood’ sebagai:

“is a nutrient-rich food considered to be especially beneficial for health and well-being”.

Comments are closed.