Pelan Pemasaran CellMaxx

Ringkasnya, pelan pemasaran CellMaxx memberikan peluang kepada pengedar CellMaxx untuk membina pendapatan yang lumayan. Pelan pemasaran CellMaxx mempunyai 6 jenis ganjaran bonus dan insentif.

 1. Keuntungan Runcit
  Nikmati Untung Runcit sebanyak RM30 untuk setiap kotak yang dijual pada harga RM180.
 2. Bonus Pengenalan
  Nikmati Bonus Pengenalan dari 30% sehingga 60%. Ini istimewa untuk anda yang rajin melakukan sponsoring.
 3. Bonus Pembangunan
  Nikmati Bonus Pembangunan dari 8% sehingga 20% . Ini istimewa untuk anda yang bijak membangunkan 2 kumpulan pelanggan secara seimbang. Popular dikenali sebagai “Bonus Pairing”.
 4. Bonus Padanan
  Nikmati Bonus Padanan dari 1% sehingga 10% sehingga 15 generasi. Ini istimewa untuk anda yang hanya sponsor 1 orang dan hanya 1 kumpulan yang berkembang. Anda tetap mendapat manfaat kewangan.
 5. Bonus Kepimpinan
  Nikmati  Bonus Kepimpinan dari 1% sehingga 4% untuk “Overiding PV Kumpulan”. Ini istimewa untuk anda yang telah gigih berusaha membangunkan empayar pelanggan CellMaxx dan masanya untuk bersara.
 6. Insentif
  Syarikat menyediakan Pelbagai Insentif seperti Tabung Kereta Mewah, Pelancongan Dalam & Luar Negera, Wang Tunai  serta pelbagai insentif lain sebagai tanda penghargaan di atas kesungguhan anda dari masa ke semasa.

Anda Boleh Memahami Pelan Pemasaran CellMaxx Dengan Menekuni
Grafik Pelan Pemasaran CellMaxx Di Bawah. Jika Masih Tidak Faham,
Boleh Hubungi Upline @ Sponsor @ Introducer Anda.

Jika Anda Masih BELUM Menjadi Pengedar CellMaxx, Dan Berminat
Untuk Menjadi Usahawan CellMaxx, Saya Ada Tawaran Istimewa Untuk Anda:

Sila Ikuti Link Di Bawah:

Info Usahawan CellMaxx

Pelan-Pemasaran-CellMaxx-1 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-2 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-3 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-4 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-5 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-6 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-7

Pelan-Pemasaran-CellMaxx-8 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-9 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-10 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-11 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-12 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-13 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-14 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-15 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-16 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-17 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-18 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-19 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-20 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-21 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-22 Pelan-Pemasaran-CellMaxx-23

Supaya Anda Tidak Ketinggalan “Updates”CellMaxx
& Respon Terkini Pengguna CellMaxx, Tolong Masukkan Emel Anda Di Bawah:
Langgan CellMaxxMalaysia.com Newsletter