CellMaxx Penaja Utama Le Tour De Langkawi 2017

Assalamualaikum wr wb, dan
Salam hormat,

Kepada:

SEMUA pelawat, peminat, pengguna & agen CellMaxxMalaysia.com

Secara rasmi syarikat CellMaxx memberikan penajaan bernilai RM1.5 juta kepada sukan perlumbaan berprestij Asia, iaitu Le Tour De Langkawi (LTdL) yang akan berlangsung pada 21 Februari hingga 1 Mac 2017.

Selain itu, syarikat CellMaxx juga membuat penajaan dalam bentuk Jersi Raja Bukit yang sudah tentunya akan menjadi tarikan utama di kalangan peserta yang pasti akan menjadi pembakar semangat kepada semua peserta.

Syarikat CellMaxx juga membuat tajaan tambahan sebanyak RM300,000 lagi khusus untuk penajaan aktiviti sokongan dan publisiti di media cetak dan elektronik.

Sebanyak 20 pasukan terdiri daripada satu pasukan World Tour, 18 pasukan benua profesional dan pasukan kebangsaan Malaysia menyertai perlumbaan kali ini yang dijadual berlangsung dari 22 Februari hingga 1 Mac ini. Ia membabitkan lapan peringkat perlumbaan merangkumi jarak sejauh 1,225 kilometer. Perlumbaan dijadual bermula di Kuala Berang, Terengganu sebelum berakhir di Putrajaya.

Perisytiharan CellMaxx Sebagai Minuman Nutrisi Rasmi Le Tour De Langkawi (LTdL) 2017 ini juga memberikan satu mesej yang jelas kepada semua orang bahawa CellMaxx sebenarnya bukan sahaja sesuai untuk “orang sakit” sebaliknya juga amat sesuai untuk “orang sihat”. Tegasnya, CellMaxx adalah minuman nutrisi yang banyak khasiat untuk semua.

Kepada yang masih belum JOIN CellMaxx, ayuh hubungi agen CellMaxx yang terhampir dengan anda sekarang juga. Peluang terbuka luas!

Akhir kata…

Terima kasih kepada SEMUA dan mari bersama menuju ke PUNCAK KEJAYAAN.

Miey Ahmad
CellMaxxMalaysia.com T.E.A.M
*** BE ALL YOU CAN BE ***

Man Jadda Wa Jadda – Siapa Bersungguh Berusaha – Berhasil – Insha Allah

Fastabiqul Khairat – Berlumba Membuat Kebaikan

 

No comments yet.

Leave a Reply